Apeli i GJKKO-së e lë në burg, Enkelejda Hoxha: Më lironi të kujdesem për fëmijët!

Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar ka lënë në burg ish-gjyqtaren e Krujës, Enkelejda Hoxhën e cila u arrestua pak muaj më parë pasi u kap në flagrancë gjatë seancës gjyqësore, teksa po lironte një të dënuar për vrasje.

Gjyqtarja ka kërkuar lirimin duke theksuar se do të kujdeset për fëmijët e saj.

“Më lironi të kujdesem për fëmijët”, është shprehur ajo.

Vijon…

Related Posts

Kategorite

BIoscalin