14/06/2021 , 2:35

Atentati ndaj prokurorit Ndoji, dështon sërish procesi gjyqësor ndaj Rrajës dhe Halilajt

Dështon për të disatën herë procesi gjyqësor ndaj Redjan Rrajës dhe Arjol Halilajt, të cilët akuzohen atentatin ndaj prokurorit Arjan Ndoji.

Ngjarja në fjalë ndodhi më 1 nëntorit të vitit 2019, ku mbeti i vrarë Andi Maloku, dhe u plagosën Aleksandër Laho dhe prokurori i Durrësit, Arjan Ndoji. Për të paktën 5 seanca dështon hapja e shqyrtimit të dosjes në Gjykatë, ku shpesh shkak është bërë mbrojtja.

Këtë herë Redjan Rraja kishte zgjedhur një tjetër avokat, i cili kërkoi kohë të njihej me dosjen. Seanca e radhës u la në datën 15 qershor, në orën 10:00.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin