14/06/2021 , 17:37

Berat – Mbyllet procesi i numërimit në Poliçan, PS ka dalë forcë e parë

BERAT– Mbyllet procesi i numërimit në Poliçan. Deri më tani është njoftuar se nga kutitë e hapura, Partia Socialiste ka dalë forcë e parë me 3541 vota, për t’u ndjekur nga PD me 978 të tilla dhe LSI me 756 vota. Forcat e tjera politike kanë marrë 7 vota, ndërsa të pavlefshme janë shpallur 13.

Krahasuar me vitin 2017, PS dhe LSI kanë pësuar humbje të mëdha. 4 vitë më parë, PS mori 4492 vota, LSI 1404 vota dhe PD me 788 vota.

 

Related Posts

Kategorite

BIoscalin