08/06/2021 , 11:30

Besojeni ose jo, Eni Koçi tani i thotë jetës me gojën plot “hello!”

25 vjeç dhe me një diplomë në duar. Kush më mirë se të gjithë ata që e kanë kaluar këtë periudhë e kupton sot Eni Koçin?
Këngëtarja ka ndarë një foto, duke shkruar: “Bye bye universitet. Përshëndetje jetë”.

Siduket shkolla dhe studimet e kanë penguar jo pak Enin të vazhdojë një rutinë normale dhe këtë e ka pohuar dhe vetë ajo pasi ka qenë e fokusuar më shumë tek ajo.
Megjithatë puna është shpërblyer tanimë dhe Eni është gati t’i thotë “hello” jetës sërish.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin