08/06/2021 , 12:34

Blackout total në faqet online, ‘bien’ prestigjiozet botërore BBC, CNN dhe shumë media ndërkombëtare

Agjencitë Ndërkombëtare  më të mëdha të  lajmeve në botë BBC, CNN dhe Euronews , The Guardian dhe New York Times kanë rënë.

Duke e bërë të pamundur për lexuesit që të informohen nga sitet e e tyre. Në faqet e tyre, ata shprehen se do të kthehen sa më shpejt të jetë e mundur.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin