17/06/2021 , 5:00

Bora Muzhaqi : Qytetarët meritojnë t’a mësojnë sa më parë rezultatin e zgjedhjeve

“Dëshirojmë t’i bëjmë një thirrje kundërshtarëve tanë politike, për të mos e vonuar më procesin e numërimit.
Nuk ka kohë për pushim!

Qytetarët meritojnë t’a mësojnë një orë e më parë rezultatin e zgjedhjeve.

Kjo ishte një ndeshje shumë e rëndësishme midis dy alternativave të ndryshme.

Shqipëria ka fituar, në emër të kryetarit të PS Edi Rama, dua t’ju kërkoj të gjithëve durim dhe që çdo votë të numërohet në respekt të votuesve.

Fitorja e Shqipërisë duhet të vuloset me bashkëpunimin me partinë Demokratike në mënyrë që kjo e fundit të mos e vonojë më shumë procesin e votimit”- tha Muzhaqi.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin