Celibashi thirrje subjekteve politike: Nuk ka justifikim ndërprerja e procesit, komisionerët e lodhur të zëvendësohen

2/2 Nuk ka asnjë justifikim ndërprerja e procesit për shkak të mungesës së numëruesve. Numëruesit dhe/ose komisionerët e lodhur duhet të zëvendësohen menjëherë.

1/2 Partitë politike që kanë numërues, duhet ti përmbahen premtimit publik për të garantuar numërimin dhe vlerësimin e pandërprerë të votave. #zgjedhjetshqiperi2021 #25prill2021 #kqz

1/2 Partitë politike që kanë numërues, duhet ti përmbahen premtimit publik për të garantuar numërimin dhe vlerësimin e pandërprerë të votave.

BalkanWeb/

Related Posts

Kategorite

BIoscalin