“Çmenduri” në Hong Kong, një vend parkimi shitet për 1.3 milion dollarë

Një vend parkimi në Hong Kong është shitur për 1,3 milionë dollarë, raporton BBC, duke e bërë kështu ishullin, vendin me parkimet më të shtrenjta në botë.

Muajt e fundit, shifrat e apartamenteve dhe banesave janë rritur ndjeshëm. Në maj, një shtëpi në këtë zonë u dha me qira me një çmim marramendës prej 210 mijë dollarësh në muaj.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin