“Duhet dozë e tretë”/ “Truri” i Pfizer: Ja pas sa muajsh antitrupat bien ndjeshëm

Prodhuesit e një prej vaksinave me të kërkuara në të gjithë botën, asaj të Pfizer dhe Biontech, thonë se një dozë e tretë mund të nevojitet për të përforcuar mbrojtjen nga Covid-19, afërsisht një vit pas dy dozave të para.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin