17/06/2021 , 4:23

Dyshonte se e tradhëtonte me drejtorin e shkollës, zbardhet SHKAKU i krimit të rëndë në Librazhd

TIRANË– Qemal Bici, i cili vrau të shoqen një ditë më parë në Librazhd, a akuzonte gruan se e tradhëtonte me drejtorin e shkollës në Dragostunjë.

Mësohet se dyshja kanë pasur edhe konflikte të mëparshme për të njëjtin shkak, por asnjëherë nuk i kishin ndjekur në rrugë ligjore.

Madje Qemal Bici pas sherreve me gruan, Menderie Bici kishte arritur që të përzinte drejtorin e shkollës nga fshati Dragostunjë dhe ta dërgonte në një tjetër fshat.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur në fshatin Dragostunjë të Librazhdit. Qemal Bici ka masakruar me sopatë bashkëshortën e tij, Menderien dhe më pas vrau veten duke u vetëvarur në pemë.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin