17/06/2021 , 4:54

E FUNDIT – Numërohen 1695 kuti në rang kombëtar, kryeson PS me 49.51%, e ndjekur nga PD me 38.72%. Si paraqiten LSI dhe PSD

Kanë kaluar thuajse 12 orë nga fillimi i numrit  të votave nga zgjedhjet parlamentare të 25 prillit .

Rezultatet e deri më tanishme nga KQZ në rang kombëtar kryeson Partia Socialiste me 49.51 % e ndjekur nga Partia Demokratike 38.72 %.

Deri më tani janë numëruar 1695 kuti nga 5199, ku vihet re se Partia Socialiste kryeson me 234.530 vota dhe ndiqet nga Partia Demokratike me 183.427 vota dhe LSI me 33 674 vota.

Ndërkohë mundësi për të marrë mandate kanë edhe PSD, e cila ndodhet në vendin e katërt me 9290 vota.

 

Related Posts

Kategorite

BIoscalin