Fillimisht arrestuan një shqiptar, përmbysen hetimet për sulmin e bujshëm në Athinë

Policia greke ka ofruar disa shpërblime për krime të bujshme që kanë ndodhur gjatë dekadës së fundit në vend. Çdokush që jep informacion për gjetjen e autorëve do të shpërblehet nga 100 000 deri në 1 milion euro për disa krime të ndodhura atje.

Ajo mori dëmtime të mëdha në trup dhe fytyrë gjatë sulmit, ndërsa pak muaj më vonë, pikërisht në shkurt 2009 policia greke arrestoi një 48-vjeçar për këtë ngjarje.

Fill pas arrestimit reagoi “Amnesty International”, duke kërkuar hetim të paanshëm për ngjarjen, pasi sipas tyre, arrestimi i shqiptarit më shumë lidhej me origjinën e tij se sa me pjesëmarrjen ne ngjarjen në fjalë.

Siç raportojnë mediat greke, fakti që policia ka rihapur çështjen duke ofruar jo pak por 1 milion euro për gjetjen e autorëve të vërtetë të ngjarjes, tregon se hetimet kanë marrë rrjedhë tjetër duke lehtësuar pozitën e shqiptarit.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin