17/06/2021 , 2:28

Garë e fortë në Kavajë! PS me 100 vota diferencë ndaj PD, kanë mbetur dhe 8 kuti pa numëruar

KAVAJË-Partia Demokratike dhe ajo Socialiste janë një garë të fortë në Kavajë, kur rezultati pritet të dalë pas 2 orësh.

Aktualisht kanë një diferencë prej 100 votash, ku kryeson PS.

Kanë mbetur dhe 8 kuti pa numëruar.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin