17/06/2021 , 0:57

Hapen aplikimet për Gjykatën Kushtetuese/ 3 vende vakante, 30 ditë kohë për të të dorëzuar kandidaturat

Aplikimet për 3 vende vakante në Gjykatën Kushtetuese janë hapur ditën e sotme.

Të gjithë të interesuarit kanë kohë 30 ditë për të dërguar aplikimet e tyre për të qenë pjesë e “Kushtetueses”.

Gjykata e Lartë hap garën për të zëvendësuar Vitore Tushën, Fatmir Hoxhën dhe Gani Dizdarin.

Vijon…

Related Posts

Kategorite

BIoscalin