17/06/2021 , 4:13

Jeff Bezos, njeriu më i pasur në botë, udhëton në hapësirë së bashku me të vëllain

Njeriu më i pasur në botë Jeff Bezos dhe vëllai i tij do të fluturojnë në hapësirë. Ata do të jenë pjesë e fluturimit të parë të njerëzve të thjeshtë në hapësirë dhe do të fluturojnë me Blue Origin, kompaninë e vetë Bezos.

Në një postim në Instagram, Bezos tha se fluturimi në hapësirë ishte diçka që ai kishte dashur të bënte “tërë jetën “.

“Më 20 korrik, unë do të nis atë udhëtim me vëllain tim. Aventura më e madhe, me mikun tim më të mirë.”

Jeff Bezos është një nga njerëzit më të pasur në botë. Sipas revistës Forbes ai ka një vlerë neto prej 186.2 miliardë dollarë dhe është themelues i Amazon.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin