08/06/2021 , 11:50

KLGJ kërkon riorganizim të gjykatave në të gjithë vendin, letër Ministrisë së Drejtësisë: Të përshpejtohet miratimi i hartës gjyqësore

Këshilli i Lartë Gjyqësor i ka dërguar një letër Ministrisë së Drejtësisë me anë të së cilës kërkon përshpejtimin e miratimit të hartës gjyqësore.
KLGJ kërkon riorganizim të gjykatave në të gjithë vendin teksa arsyeton se me hartën e re, zvogëlohet numri i gjykatave në vend.

 

Sipas KLGJ, propozimi i është dorëzuar Ministrisë së Drejtësisë në shtator 2020. Aktualisht janë 22 Gjykata Rrethesh, 6 administrative dhe 6 Apele. Propozimi i KLGJ, është që nga 34 gjykata të mbeten 15 dhe vetëm 1 Apeli.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin