17/06/2021 , 4:39

Konflikt në Vlorë mes komisionerve, shkak numërimi i disa votave të LSI për PS-në

Konflikt mes komisionerve të Partisë Socialiste dhe atyre të Lëvizjes Socialiste për Integrim dhe Partisë Demokratike në Kzaz 86 te Pallati i Sportit.

Konflikti ka ndodhur për disa vota të cilat janë të shënuara i përkasin LSI, por për shkak të shënimit i kanë shpallur fillimisht të pavlefshme dhe më pas ja kanë kaluar PS-së.

Denoncimin e ka bërë Griselda Myslymi e dyta e listës së Lsi për Vlorën.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin