Connect with us

Kembimi valutor

Kursi i këmbimit valutor për sot, shikoni me sa këmbehet euro, dollari dhe paundi britanik

Published

on

Në tregun e këmbimit valutor vendas monedhat kryesore ndërkombëtare kanë regjistruar luhatje të lehta.Euro ka shfaqur një tendencë të lehtë rritje nga një ditë më parë, duke u forcuar minimalisht me 0.1 lekë për njësi kundrejt monedhës vendase, lekut. Kështu, valuta e eurozonës këmbehet sot për 122.5 lekë në blerje dhe 123 lekë në shitje.

Sipas Bankës së Shqipërisë në rritje është evidentuar edhe dollari amerikan, i cili ka fituar 0.2 pikë gjatë ditës së sotme, duke u ngjitur kështu në kuotën e 107.5 lekëve. Ndërkohë, paundi britanik i është zhvlerësuar lehtë ndaj lekut me 0.2 lekë për njësi.

Monedha këmbehet sot në pikat e këmbimit valutor për 136 lekë në blerje dhe 137 lekë në shitje. Ndërkohë, të njëjtin trend ka ndjekur edhe dollari franga zvicerane, e cila ka regjistruar një rënie me 0.3 njësi kundrejt lekut krahasuar me një ditë më parë.

SOT NEWS/

Kembimi valutor

Njihuni me Këmbimin Valutor, 26 mars 2021

Published

on

By

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollari, Paundit Britanik dhe Frangës Zvicerane. Ndërkohë  Euroja ka një rritje të lehtë.

 

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

 

Dollari:                                 Blihet 104.1                   Shitet 104.9

Euro:                                    Blihet 123.1                    Shitet 123.6

Paundi Britanik :                  Blihet 142 .4                 Shitet 143.6

Franga Zviceriane:               Blihet 110.8                   Shitet 111.8

Njihuni me Këmbimin Valutor, 26 mars 2021

Continue Reading

Kembimi valutor

Këmbimi Valutor 25 Mars 2021, rritje për Dollarin dhe Euron, ndërsa Paundi Britanik…

Published

on

By

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

 

Dollari:                                 Blihet 103.7                   Shitet 104.6

Euro:                                    Blihet 123                    Shitet 123.5

Paundi Britanik :                  Blihet 142                   Shitet 143

Franga Zviceriane:               Blihet 110.7                   Shitet 111.5

Këmbimi Valutor 25 Mars 2021, rritje për Dollarin dhe Euron,

Continue Reading

Kembimi valutor

Ky është Këmbimi Valutor për ditën e sotme, 24 mars 2021

Published

on

By

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Euros dhe Paundit Britanik. Ndërkohë Dollari dhe Franga Zvicerane ka një rritje të lehtë.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

 

Dollari:                                 Blihet 103.3                    Shitet 104.1

Euro:                                    Blihet 122.9                    Shitet 123.4

Paundi Britanik :                  Blihet 142.2                   Shitet 143.2

Franga Zviceriane:               Blihet 110.6                   Shitet 111.7

Ky është Këmbimi Valutor për ditën e sotme, 24 mars

Continue Reading

Kembimi valutor

Njihuni me Këmbimin Valutor, 23 mars 2021

Published

on

By

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Euros dhe Paundit Britanik. Ndërkohë Dollari dhe Franga Zvicerane ka një rritje të lehtë.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

 

Dollari:                                 Blihet 103                    Shitet 103.8

Euro:                                    Blihet 122.9                    Shitet 123.4

Paundi Britanik :                  Blihet 142.5                   Shitet 143.5

Franga Zviceriane:               Blihet 110.9                   Shitet 111.7

Njihuni me Këmbimin Valutor, 23 mars 2021

Continue Reading

Kembimi valutor

Njihuni me Këmbimin Valutor, 20 mars 2021

Published

on

By

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Euros dhe Frangës Zviceriane. Ndërkohë Paundi Britanik dhe Dollari ka një rritje të lehtë.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

 

Dollari:                                Blihet 103.2                    Shitet 104

Euro:                                  Blihet 122.9                    Shitet 123.4

Paundi Britanik :                  Blihet 142.7                 Shitet 143.8

Franga Zviceriane:               Blihet 110.7                   Shitet 111.5

Njihuni me Këmbimin Valutor, 20 mars 2021

 

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

TRENDING