LAJM I FUNDIT/ Ankimimet e PD-LSI për Beratin, KAS vendos hapjen e kutive në disa qendra votimi, rrëzon kërkesën e Partisë Demokratike për të dorëzuar prova shtesë

KAS: Do të merren në shqyrtim disa nga materialet e dorëzuara nga subjektet politike. Do të merren nën cilësinë e provës disa nga të dhënat e dorëzuara, raporti për hapjen dhe mbylljen e procesut nga PEI. Regjistri me nënshkrimet procesverbalet, kuponat dhe tabelat përmbledhëse nga PEI. Libri i protokollit dhe lista e zgjedhësve, konstatimet e KZAZ-ve dhe të grupit të numërimit. Ngarkohet administrata e KQZ-së për transportin dhe hapjen e kutive.

U vendos rrëzimi i kërkesës së PD-AN për marrjen e provave shtesë të kërkuara. KAS vendosi të administrojë si provë të dhënat e depozituara dhe kryëzimin e të dhënave mes pajisje PEI.

Vijon…

Related Posts

Kategorite

BIoscalin