Lajm i mirë për arsimin – Ministrja Kushi: 2021 fillon me rritjen e pagës së mësuesve prej 15%

Ministrja e Arsimit, Evis Kushi, ka dhënë sot lajmi e mirë për mësuesit, pasi njoftoi rritjen e rrogës së tyre me 15%.

Kushi e bën të ditur lajmin nëpërmjet një shënimi në facebook, ndërsa shpreh mirënjohjen e saj për mësuesit.

Evis Kushi
Viti 2021 fillon mbarë edhe me rritjen e pagës së mësuesve prej 15%!👍 Puna e palodhur, përkushtimi dhe sakrificat e pareshtura të çdo mësuesi në vend do të kenë gjithmonë vëmendjen tonë! Mirënjohje për secilin! 🙏

Related Posts

Kategorite

BIoscalin