17/06/2021 , 5:08

LSI ankimon rezultatin e 25 prillit në qarkun e Gjirokastrës

Lëvizja Socialiste për Integrim ka ankimuar zgjedhjet në qarkun e Gjirokastrës. Mësohet se LSI kërkon që të shpallen të pavlefshme në Bashkinë Dropull, gjë që ndikon në rezultatin e gjithë qarkut.

LSI kërkon që të shpalljen e pavlefshmërisë së zgjedhjeve në Bashkinë e Dropullit në qarkun e Gjirokastrës dhe duke qenë se kjo pavlefshmëri ndikon në rezultatin e shpërndarjes së mandateve për Qarkun e Gjirokastrës shpalljen e pavlefshme të zgjedhjeve në të gjithë qarkun e Gjirokastrës.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin