17/06/2021 , 3:26

LSI letër KQZ: Kërkojmë të na vihen në dispozicion pamjet filmike të çdo qendre votimit dhe materiali elektronik në rang vendi

Pas Partisë Demokratike edhe Lëvizja Socialiste për Integrim kërkon nga KQZ pamjet filmike të Qendrave të Votimit në të gjithë vendin.

LSI kerkon pamjet filmike te kamerave te qendtave te votimit ne rang vendi.

Kopje te materialit elektronik ne te gjithe vendin.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin