Lufta kundër COVID-19, BE: Shqipërisë i kemi dhuruar 4.2 milionë Euro pajisje mjekësore

Delegacioni i BE-së në Tiranë thekson se që nga fillimi i pandemisë COVID-19, Shqipërisë i ka ofruar pajisje për të luftuar sëmundjen me vlerë 4.2 milionë Euro.

“Pajisje mjekësore të specializuara për parandalimin dhe trajtimin e Covid19 me një shumë totale prej 4.2 milionë Euro i janë dhuruar Shqipërisë që nga fillimi i pandemisë” thuhet në postimin e delegacionit të BE-së në Facebook.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin