14/06/2021 , 2:15

Mbyllet numërimi në disa vende, ja si ndahen mes tyre PS dhe PD

Në disa bashki të vendit është mbyllur procesi i numërimit dhe PS ka arritur fitoren në shumicën prej tyre.

Këto janë vendet ku është mbyllur procesi i votimit:

Kolonjë PS

Tropojë PD

Përmet PS

Has – Fushë Arrëz PD

Himarë PS

Pustec PS

Këlcyrë PS

Pukë PS

Ballsh PS

Cërrik PS

Mirditë PD

Klos PD

Prrenjas PS

Belsh PS

Roskovec PS

Lushnjë PS

Rrogozhinë PS

Kukës PD

Gramsh PS

Delvinë PS

Finiq PS

Related Posts

Kategorite

BIoscalin