14/06/2021 , 2:37

Mbyllet numërimi në disa vende, ja si ndahen mes tyre PS dhe PD

Në dymbëdhjetë bashki të vendit është mbyllur procesi i numërimit dhe PS ka arritur fitoren në tetë prej tyre.

Këto janë 12 vendet ku është mbyllur procesi i votimit:

Kolonjë PS

Tropojë PD

Përmet PS

Has – Fushë Arrëz PD

Himarë PS

Pustec PS

Këlcyrë PS

Pukë PS

Ballsh PS

Cërrik PS

Mirditë PD

Klos PD

Related Posts

Kategorite

BIoscalin