14/06/2021 , 0:30

Meta: Sot është dita e Qemal Stafës dhe atyre që dhanë jetën për liri

Presidenti Ilir Meta kujton sot Ditën e Dëshmorëve të Atdheut.

Përmes një mesazhi në “Facebook”, Meta thekson se sot është dita e Qemal Stafës dhe e mijëra të rinjve dhe të rejave, që dhanë jetën për Lirinë e Shqipërisë.

“Sot është dita e Qemal Stafës dhe e mijëra të rinjve dhe të rejave, që dhanë jetën për Lirinë e Shqipërisë. Lavdi e përjetshme, nderim, respekt dhe mirënjohjen më të thellë Dëshmorëve të paharruar të Atdheut, të çdo epoke! 🇦🇱”, shkruan Meta.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin