Ministrja për Bashkimin Europian dhe Kushtetutën takim me Xhaçkën

Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka në një konferencë të përbashkët me ministren austriake për BE dhe Kushtetutën, Karoline Edstadler ka thënë se Shqipëria ka plotësuar të gjitha kushtet e vendosura nga Këshilli për mbajtjen e Konferencës së Parë Ndërqeveritare.

Sipas Xhaçkës, Shqipëria ka dhënë rezultate të prekshme dhe të qëndrueshme në fushat kryesore të identifikuara si kushte për çeljen e negociatave.

 

Related Posts

Kategorite

BIoscalin