Miratohet programi i punës së Kuvendit, ja kur nis seanca e parë plenare

Mbledhja e Konferencës së Kryetarëve miratoi  programin e punës së Kuvendit për periudhën 10 maj-9 korrik 2021 dhe kalendarin e punimeve për periudhën 4-21 maj 2021.

Konferenca vendosi zhvillimin e seancave plenare në datat 4 maj, 6 maj, 13 maj dhe 20 maj 2021.

Mbledhja e Konferencës së Kryetarëve u zhvillua me anë të mjetit të komunikimit elektronik

Related Posts

Kategorite

BIoscalin