17/06/2021 , 4:23

Mori 6 mijë euro ryshfet për të ndryshuar një vendim, GJKKO dërgon për gjykim çështjen e gjyqtares Margjeka

Pasi SPAK ka mbyllur hetimet për ish-gjyqtaren Mimoza Margjeka dhe ka ngritur akuzën ndaj saj për kryerjen e veprës penale ‘korrupsion pasiv të gjyqtarëve prokurorëve dhe funksionarëve të tjerë të organeve të drejtësisë’ në bashkëpunim, GJKKO ka nisur gjykimin.

Po ashtu është dërguar për gjykim të çështjes Nejton Bali, i akuzuar për kryerjen e veprës penale ‘korrupsion aktiv të gjyqtarit dhe prokurorit dhe i funksionarëve të tjerë të drejtësisë’

Related Posts

Kategorite

BIoscalin