17/06/2021 , 4:38

Ndërpritet numërimi në Gjirokastër dhe Kamëz, komisionerët: Jemi të lodhur!

Është ndërprerë numërimi i votave në Gjirokastër dhe Kamëz, ndërprerja vjen për shkak të lodhjes së numëruesve, ndërkohë që kanë mbetur edhe 25 kuti për tu numëruar në Gjirokastër ndërsa në Kamëz janë numëruar 41 nga 88 kuti votimi të kësaj KZAZ.

Në të gjithë qarkun e Gjirokastrës numërohen 1995 vota të pavlefshme, pse 5.2% e totalit të votave.

Ndërkohë që nga numërimi i deritanishëm, PS kryeson në këtë qark me 20,450 vota, e ndjekur nga PD me 10.320 vota, LSI me 4.872 vota dhe PSD me 404 vota.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin