06/06/2021 , 15:08

Një i vdekur e 11 raste të reja me COVID në Kosovë

Një i vdekur e 11 raste të reja me COVID-19, është bilanci i 24 orëve të fundit me koronavirus në Kosovë.

Sipas raportimeve, të shtruar sipas Koha.net, janë 124 pacientë, 38 të konfirmuar pozitivë, 95 me oksigjeno-terapi dhe 3 në gjendje të rënduar shëndetësore.

Në QKUK janë të shtrirë 87 pacientë, 15 të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë, 1 në gjendje të rënduar dhe 72 me oksigjeno-terapi.

Numri i pacientëve të shtrirë sipas klinikave: Klinika Infektive, 26 pacientë dhe Klinika e Pulmologjisë, 61 pacientë.

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 37 pacientë: 2 në gjendje të rënduar, 23 të konfirmuar pozitivë dhe 23 me oksigjeno-terapi.

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme: Spitali i Prizrenit, 4 pacientë, Spitali i Gjakovës, 4 pacientë, Spitali i Pejës, 14 pacientë, Spitali i Gjilanit, 4 pacientë, Spitali i Ferizajt, 2 pacientë, Spitali i Mitrovicës, 3 pacientë dhe Spitali i Vushtrrisë, 6 pacientë.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin