Numërohen 54% e votave në qarkun e Gjirokastrës, PS kryeson bindshëm me gati dyfishin e votave të PD, LSI larg! Socialistët marrin bashkinë e Përmetit

Kur janë numëruar 54% e votave, PS kryeson deri më tani me një diferencë të theksuar votash.

PS ka marrë në total 54.79% të votave, gati dyfishin e votave që ka marrë PD, 29.01%.

LSI është shumë larg me vota në krahasim me dy partitë kryesore, duke marrë deri më tani 13.40%.

Ka përfunduar numërimi i votave në Përmet. PS ka arritur të ruaje rezultatin e vitit 2017, duke fituar me 3647 vota. PD mori 2025 vota dhe LSI 581 vota.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin