17/06/2021 , 2:16

Numërohen rreth 40% e votave në Qarkun Shkodër, kryeson PD

Kur janë numëruar 39,2 për qind e votave në qarkun Shkodër Partia Demokratike kryeson me 42,8 për qind të votave, e ndjekur nga Partia Socialiste me 30,72 për qind të votave dhe LSI me 10,86 për qind.

PD rezulton forcë e parë në këtë qark me një diferencë deri tani prej 13 mijë votash nga Partia Socialiste.

Deri në orën 12:00 ishin numëruar 161 nga 41 kuti votimi në këtë qark.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin