14/06/2021 , 0:51

Numërohet shumica e kutive në Mallakastër e Patos/ Partia Socialiste në avantazh

Në bashkinë e Mallakastrës dhe Patosit, Partia Socialiste kryeson, me më shumë se gjysmën e kutive të numëruara.

Në KZAZ-në 62 në Mallakastër, janë numëruar 40 nga 52 kuti, ku Partia Socialiste numëron 5264 vota. Partia Demokratike ka grumbulluar deri më tani 4054 vota ndërsa Lëvizja Socialiste për Integrim, 876 vota.

Në bashkinë e Patosit, KZAZ-në 60, janë numëruar 38 nga 48 kuti, ku po ashtu kryeson Partia Socialiste, me 5753 vota.
Partia Demokratike ka marrë 3719 vota dhe Lëvizja Socialiste për Integrim, 782 vota.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin