PAMJE TË RËNDA!/ I tërhequr zvarrë dhe me plumb në gojë, si u la me bark jashtë pas ferrave Endri Mustafa

Pamje të rënda nga vendi ku është gjetur i vdekur 32-vjeçari Endri Mustafa. I riu, me duart e hapura, është gjetur i shtrirë në mes të zonës së Livadheve me një plumb në gojë.

Me një analizë të thjeshtë të fotos, ku duket qartë se rrobat i janë mbledhur në kurriz, dallohet se i riu është tërhequr zvarrë dhe më pas është hedhur pas një shkurreje. Ajo që ngre dyshime se i riu është vrarë në një zonë tjetër të qytetit është fakti se të gjitha rrobat i ka të përlyera me baltë. Ndërkohë që e gjithë zona e Livadhit është e mbushur me bar e bimë.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin