14/06/2021 , 2:00

Panë të gjithë skenën e krimit, vetëdorëzohen ne polici shokët e Mehmet Qemës

Panë të gjithë skenën e krimit, vetëdorëzohen ne polici shokët e Mehmet Qemës

Disa orë pas ngjarjes së rëndë janë vetëdorëzuar: Erlind Peka, Bralid Aga, Blerim Hoti dhe Xhuljano Koçi.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin