17/06/2021 , 4:07

Përfundon numërimi në 80 nga 227 QV e Qarkut të Dibrës, PD dhe LSI 50 % të ‘tortës’, PS 47.1 %

DIBËR– Ka përfunduar numërimi për 80 nga 227 QV në total në Qarkun e Dibrës.

Deri më tani, Partia Socialiste kryeson me 47.1% të votave, e përkthyer në 10.994 vota.

E dyta renditet Partia Demokratike, e cila ka siguruar 42.3% të votave, e përkthyer në 9891 vota.

E treta në renditje është LSI me 7.7% e përkthyer në vota me 1803.

Sipas projeksioneve 5 mandatet e këtij qarku ndahen në 3 për PS dhe 2 për PD.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin