Përfundon numërimi në Has! PD fiton thellë, shkëputet me 2 mijë vota, PS, numër i lartë i votave të pavlefshme!

KUKES– Ka përfunduar procesi i numërimit në qytetin e Hasit. Partia Demokratike është fituese në këtë bashki, pjesë e qarkut Kukës.

Rezultati final në Has është: Partia Socialiste 2671;

Partia Demokratike 4776 dhe Lëvizja Socialiste për Integrim 16 vota. Një numër i lartë fletësh votimi prej 488 fletëvotimi janë shpallur të pavlefshme.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin