Përfundon numërimin i votave në bashkinë e Tropojës, PD forcë e parë

Ka përfunduar procesi i numërimit në bashkinë e Tropojës, Qarku Kukës.

Rezultati ka nxjerrë fituese Partinë Demokratike me 6443 vota, ndërsa Partia Socialiste ka marrë 3094 vota. Kjo është bashkia e dytë në Qarkun e Kukësit që ka përfunduar procesin e votimit, pas bashkisë së Hasit.

Bashkia e Hasit përfundoi e para procesin e numërimit në Qarkun e Kukësit, ku dhe në atë bashkia Partia Demokratike doli forcë e parë me 4776 vota, ndërsa Partia Socialiste mori 2671 vota.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin