Përfundon procesi i numërimit në bashkinë e Poliçanit

Përfundon procesi i numërimit edhe në bashkinë e Poliçanit dhe rezultatet përfundimtare nxjerrin fituese partinë socialiste, më pas në vend të dytë është Partia Demokratike dhe në vend të tretë partia Lëvizja Socialiste për Integrim, me votat përkatëse si më poshtë:

Partia Socialiste – 3871 vota
Partia Demokratike – 1045 vota
Lëvizja Socialiste për Integrim – 864 vota

Related Posts

Kategorite

BIoscalin