17/06/2021 , 0:39

Përfundon procesi i numërimit në Has dhe Memaliaj

Mbyllet procesi i numërimit në Has dhe Memaliaj dhe rezultatet janë si në vijim:

Bashkia Has, partia demokratike ka marrë një numër më të madh votash ndërkohë që e dyta renditet partia socialiste.

Partia Demokratike 4776 vota
Partia Socialiste 2671 vota

Bashkia Memaliaj, numri më i madh i votave shkon për partinë socialiste, ndjekur nga PD dhe LSI

Partia Socialiste – 3271 vota
Partia Demokratike – 1404 vota
Lëvizja Socialiste për Integrim – 1000 vota

Related Posts

Kategorite

BIoscalin