17/06/2021 , 1:54

PS rimerr mandatin e LSI në Durrës, ngrihet në 74 deputetë

Qarku i Durrësit mbetet një ‘fushë’ beteje e hapur mes Partisë Socialiste dhe Lëvizjes Socialiste për Integrim për mandatin e 8-të.

Nga numërimi i 394 Qendrave të Votimit, Partia Socialiste ka kaluar në avantazh, duke i rrëmbyer mandatin e vetëm LSI-së në këtë qark.

Nga kalkulimet rezultati mes PS dhe LSI në qarkun e Durrësit për këtë mandat lëviz për 22 vota.

Mandati i 8 në Durrës ka një simbolikë të veçante për PS-në, pasi në këtë renditje është vendosur kryeministri Rama.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin