Qarku Tiranë/ Kryeson PS me 48,81 % të votave, 355 qendra votimi të panumëruara

Në qarkun më të madh të vendit, atë të Tiranës, janë numëruar 888 qendra votimi nga 1243 në total.

Deri më tani kryeson PS me 160,784 vota, pra 48,81 %, pasohet nga PD me 127,563 vota, 38.72% të totalit. Më pas vjen LSI me 19, 593 vota, 5.95% dhe PSD me 9560, 2.90% vota.

PS kryeson me 18 mandate, PD 15, LSI 2 dhe PSD 1.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin