04/06/2021 , 13:58

Rama në Turqi, pozon krah biznesmenit: Takova distributorin e Sinovac, diskutuam për projektin e ndërtimit të fabrikës së vaksinave në Shqipëri

PHOTO OF THE DAY
***i nderuar nga mikpritja e këtij zotërie mbresëlënës, Canturk Alagöz, një personalitet i shkencës dhe biznesit turk, pronari i kompanisë së prodhimit të disa lloje vaksinash, e njëkohësisht distributori i vaksinës Sinovac, me të cilin pasi e falenderova me mirënjohje për ndihmën jetike, diskutuam për projektin e ndërtimit të fabrikës së vaksinave në Shqipëri, si pjesë e një qendre ekselence farmaceutike…Të shohim.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin