17/06/2021 , 1:58

Rama uron: Gëzuar festën e Zojës së Shkodrës

Kryeministri Rama në një postim në facebook ka uruar festën e Zojës së Shkodrës, Zojës së Shqipërisë

😇 Urtësia e patronazhit shpirtëror të Zojës së Këshillit të Mirë, Pajtore e Shqipërisë, i priu shqiptarët drejt ditës së bardhë dhe mu ashtu vigjilon dhembshurisht mbi ta prej më shumë se pesë shekujsh!

Për shumë vjet gëzuar festën e Zojës së Shkodrës, Zojës së Shqipërisë🙏

 

Top Channel

Related Posts

Kategorite

BIoscalin