Shkarkohet Voltana Ademi, kryetar i Shoqatës së Bashkive zgjidhet Pjerin Ndreu

Këtë të martë është mbledhur shoqata e bashkive ku kanë vendosur shkarkimin e Voltana Ademit dhe emërimin në vend të saj të, Pjerin Ndreu.

Ndërkohë në mbledhjen e sotme përveç kryetarit janë zgjedhur dhe nënkryetarët e rinj të shoqatës që janë Alma Hoxha dhe Ilir Xhakolli.

“Kjo është asamble e jashtëzakonshme e thirrur nga 1/5 e anëtarëve në këtë asamble marrin pjesë të gjithë anëtarët e bashkive. Prej dy vitesh nuk ishte funksionale, ne e kemi parë si të domosdoshme mbledhjen e kësaj asambleje ku kemi zgjedhur dhe anëtarët e shoqatës dhe në këto kushte ne kemi kërkuar mbledhjen. Pas diskutimeve dhe votimeve është zgjedhur kryetar unë dhe nënkryetar Alma Hoxha dhe Ilir Xhakolli”, ka thënë Ndreu.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin