17/06/2021 , 3:23

Shkëputet energjia elektrike në QV në Vorë

Është ndërprerë energjia elektrike për disa momente në qendrën e votimit në Vorë.

Numëruesit siç shihen në fotot e mëposhtme ndërprenë punën për disa minuta, ndërkohë që fatmirësisht energjia elektrike është rikthyer dhe procesi i numërimit po vijon.

Kujtojmë se, para nisjes së zgjedhjeve, Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, Yuri Kim siguroi që do të ketë energji elektrike në çdo qendër votimi dhe nëpërmjet një statusi në rrjetet sociale, Kim shkruante se OSHEE kishte hartuar një plan sigurimipër shpërndarjen e energjisë elektrike në qendrat e votimit dhe numërimit.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin