05/06/2021 , 11:44

Shokon serbi / Fshehu kufomën e nënës për 7 vjet që të merrte pensionin e saj

Një serb që jeton në Paris, Francë, mbajti kufomën e nënës së tij në një apartament për shtatë vjet në mënyrë që të merrte pensionin e saj, njoftoi një gazetë franceze.

Le Parisien raportoi se një patrullë policie dhe një oficer i policisë gjyqësore, të shoqëruar nga i dyshuari, shkuan në apartament. Trupi i saj u gjet në banjë, i ‘mumifikuar’ në një valixhe.

Sasa e pranoi se nuk kishte arritur ta deklaronte vdekjen e nënës së tij dhe e mbajti kufomën në mënyrë që të mund të merrte pensionin e saj.

 

Related Posts

Kategorite

BIoscalin