11/06/2021 , 20:31

Shqipëria anëtare e Këshillit të Sigurimit, SHBA-BE: Historike! Presim të punojmë për çështjet globale

Shqipëria u zgjodh anëtare e përkohshme e Këshillit të Sigurimit të OKB-së për një mandat dyvjeçar duke u mbështetur nga 175 vende anëtare të OKB, nga 190 vende që morën pjesë në votim.

Ambasadori i BE-së në Tiranë, Luigi Soreca shkruan se pret të punojë ngushtë me Shqipërinë për adresimin e çështjeve globale.

“Ditë historike për Shqipërinë dhe njerëzit e saj. Urime për zgjedhjen si anëtare e Këshillit të Sigurimit për vitet 2022-2023! Presim të punojmë edhe më ngushtë së bashku në adresimin e çështjeve globale” shkruan ai.

Related Posts

Kategorite

BIoscalin