05/06/2021 , 11:34

Shumë shpejt avion me dy kate dhe kabina gjumi (FOTO)

Projektuesit e sediljeve të aeroplanëve kanë ëndërruar prej kohësh koncepte inovative të kabinave ekonomike, duke kërkuar ekuilibrin ideal midis futjes të sa më shumë udhëtarëve dhe mbajtjen e përvojës relativisht të kënaqshme për pasagjerët.

Dhe ndërsa vendet e ngritura të aeroplanit që kanë lundruar përreth vitet e fundit ende nuk kanë parë dritën e diellit, dhe rregullimi i sediljeve të aeroplanit që dukej të ishte në horizont vitin e kaluar në prag të pandemisë kurrë nuk u materializua mirë , ka ende shumë dizajner që punojnë për të revolucionarizuar kabinën e aeroplanit.

Gjithmonë nën vëzhgim janë azhurnimet dhe inovacionet më të fundit të Crystal Cabin Awards, i njohur për nxjerrjen në pah të tendencave më të reja në ambientet e brendshme të aeroplanit.

Pasi pandemia vonoi shpalljen e fituesve të çmimeve 2020, këtë vit çmimet Crystal Cabin janë zvogëluar nga tetë kategoritë e saj të zakonshme në dy çmime kryesore që njohin se ku është aviacioni tani: kategoria e zgjedhjes së gjyqtarëve dhe çmimi i udhëtimit të pastër dhe të sigurt ajror.

Nga shtrirja e këmbëve në pjesën e poshtme të një kabine ulëse me shumë nivele, deri te mbështjellja në një ndarje të vendosur në dollapin e dëgjuar, të nominuarit ofrojnë një paraqitje të shkurtër të së ardhmes së mundshme të fluturimit si më poshtë:

 

 

 

 

 

 

Related Posts

Kategorite

BIoscalin